Ve společnosti DataFromSky nově definujeme význam SMART tím, že převádíme jakýkoli video stream na TOK užitečných poznatků. Náš vizuální dopravní rámec z vás udělá návrháře jakéhokoli senzoru, který potřebujete. Snadno se integruje, využívá umělou inteligenci a běží na široké řadě zařízení. Follow the FLOW je revolučním řešením nejen dopravních a silničních datových zpravodajství.

Znovuobjevení segmentu sledování provozu od DataFromSky v roce 2014 odstartovalo další éru dopravních průzkumů založených na kombinaci dronů, umělé inteligence a extrakce trajektorie. O pět let později jsme navrhli univerzální vizuální dopravní jazyk pro všechny dopravní úkoly – FLOW – vůbec první nástroj, který interpretuje data naživo, což otevřelo mnoho možností. V současnosti FLOW běží přímo v chytrých kamerách, samostatných okrajových zařízeních a na městských serverech s umělou inteligencí. Jedná se o skutečně otevřenou platformu, která přeměňuje jakýkoli video stream na tisíce různých senzorů pracujících paralelně a spolupracujících, aby byla města a silnice chytřejší a bezpečnější.
DataFromSky dodává své inovace společnostem dopravního inženýrství, obcím, vládním institucím, oddělením výzkumu a vývoje a bezpečnostním agenturám ve více než 50 zemích prostřednictvím sítě integračních partnerů. Naše dopravní zpravodajství podporuje různé výzkumné projekty po celém světě díky programu DataFromSky akademie s více než 25 univerzitami a více než 30 akademickými články napsanými díky našemu sofistikovanému softwaru.
Prvním z řešení DataFromSky pro chytrá města je TrafficSurvey. Jedná se o pokročilou detekci provozu AI z videí dronů, která může poskytnout řadu užitečných dat pro lepší pochopení toho, jak jsou silnice využívány, kým, kde jsou ohniska provozu nebo která místa mají vysoký počet konfliktů, které je třeba vyřešit. adresovaný. Můžete získat data, jako je rychlost, zrychlení, pokroky, matice původu a cíle, pokroky, různé údaje z bezpečnostní analýzy a mnoho dalšího. Z videí dronů dosahujeme vynikající absolutní přesnosti 30 cm v poloze vozidla. V kombinaci s prediktivními kinematickými modely nabízíme unikátní bezpečnostní analýzu dopravního proudu, která nám umožňuje detekovat kolize dříve, než k nim vůbec dojde. TrafficSurvey byl rovněž certifikován Ministerstvem dopravy ČR. Spolupracujeme s mnoha velkými poradenskými firmami, jako je COWI nebo Roelofs, které využívají naše služby k vytváření rozsáhlých zpráv o návštěvnosti. Používají data pro modely simulace dopravy, které pomáhají městům přicházet s lepšími návrhy při rozhodování o infrastruktuře nebo při přestavbě jejich silniční infrastruktury již s ohledem na budoucnost.